Kritik er unødvendig!!

6.0
jeg må nu også indrømme at jeg heller ikka kan forstå de dårlige anmeldelser.. Der bliver klaget og kritiseret alt for meget, det er lige før man bliver helt bims i hovedet af alt den dårlige kritik, som efter min mening er helt uberettiget..

For det første: ja jeg er enig i at sprogbruget er meget monotont, men sådan har skuespillerne jo fået besked på at være... Vi har da set ewan McGregor og natalie Portman i andre filmroller, og vi kan vidst alle blive enige om at sådan snakker de jo ikke.. så det er jo ikke en " dårlig skuespiller præstation" som nogle mener... sådan er manuskriptet skrevet, Det er åbenbart sådan George Lucas gerne vil have det, og så lad ham da ellers for Guds skyld for lov til det!! Jeg forstår heller ikke den total unødvendige kritik overfor jar jar Binks, han er da kun en frisk figur svøbt ind i en ellers forholdsvis alvorlig historie...

det undrer mig tit at folk kalder dem selv for gæve biogragængere der virker til at have en forholdsvis respektabel mening om alt indenfor filmens verden og hvad der åbenbart er det " rigtige", når de jo virkelig ikke laver andet end at kritisere filmen og gennemsøge den for fejl... sikke et sjovt liv de må ha'!!

tag det roligt, film er noget af det bedste her i verden, det er det mest underholdende koncept nogensinde, men det er jo bare en film!! livet går da videre bagefter... jorden går jo ikke under bare fordi starwars I måske ikke lige lever op til enkelte menneskers forventninger... prøv og være lidt positiv.. så skal det hele nok gå..
Star Wars: Episode I - Den usynlige fjende