Ubeskrivelig flot

6.0
Denne film er et mesterværk....

Selvom jeg har set den 6-7 gange, formår den hver eneste gang at få mig til at græde... Tom Hanks er ubestridt min ynglings skuespiller, der er virkelig ikke en rolle som han ikke fylder ud 100 %!!! Han er perfekt som den middelalderende Paul Edgecomb der lider af en urin-infektion, belysningen i filmen er fantastisk, hele stemningen er generel så hyggelig at det er svært at fatte at det faktisk er på dødsgangen at man befinder sig.

Michael Clarke Duncan!!! Den mand burde have fået en oscar for sin præstation, gid at æblemost reglementet ikke var kommet ud samme år, for så havde han helt sikkert fået den med hjem i stedet for Michael Caine, der selvfølgelig også leverede en flot præstation, men nej hvor blev jeg skuffet!!!

Alt i alt en hamrende visuelt og tankevækkende drama som sætter fokus på de små ting i livet, og selvom at der er lidt overnaturlige kræfter med i filmen, så bevarer " den grønne mil" stadig sin realitet overfor virkeligheden og skaber historie som er så smuk at noget sjældent er set lige..

I forhold til bogen synes jeg at filmen har klaret det perfekt.. man burde læse den først, og så se filmen bagefter, da der er så mange lækre detaljer med i steven Kings bog...

En lækker film som burde ses igen og igen...
Den grønne mil