Signs er den dårligste

1.0
Jeg havde ikke hørt særligt meget om filmen, men Mel Gibson er med, så derfor havde jeg gode forventninger til at skulle se en kvalitetsactionfilm, som han næsten altid er med i, men det er der ikke i denne.
Filmen er flot filmet, men man skal ikke forvente de store eksplosions-scener. Jeg vil heller ikke kategorisere filmen, som kun under action.
Lige ud over, at der er nogle mærkelige grønne mænd, som løber rundt på markerne, så kommer den mere under kategorien gyserdrama, hvad man må sige er en mærkværdig kombination.

Den er meget blandet fordi der er nogle gode gys og grin ind i mellem, men den er også meget dramatisk og lommebogsfilosofisk.

Handlingen er meget enkel: En præst mister sin tro, da hans kone bliver dræbt i et færdselsuheld, men får den tilbage, da hans barn bliver reddet fra et rumvæsen. Snip snap snyde.

Da rulleteksterne gik i gang der havde jeg fornemmelsen af, at den slet ikke var færdig. Slutningen er simpelthen alt for letkøbt.

Jeg tror, at mange syntes den er god fordi målet til plottet af filmen er noget speciel, men selve plottet har man set tusinder af gange i filmens historie.
Ud over det, så er filmen blæst meget op i medierne og det hjælper jo også altid på seertallet.
Signs