Kasper..hold kæft hvor er du..

6.0
Du brokker dig kun og PRØVER på at finde nogle fejl i The Rock. Har du overhovedet set filmen, siden du stiller så mange spørgsmål.

Du siger: I det hele taget hans motiv for at hævne sig på den måde er fuldstændig ubegrundet.

Hvorfår synes du det? De skulle vælge et sted, og det kunne lige så godt være Alcatraz. Og så er der jo John Masson der var den eneste der flygtede fra fængslet, så han kommer til at hjælpe politiet. Altså bare fordi Bay gører det til en sammenhængende og troværdig historie.

Denne film (The Rock) er en brillant spændings film, med masse af unike scener og utrolige efekter. Musiken lyder helt fremragende. Jeg kan absolut ikke se/finde nogle fejl i filmen.

Kasper, jeg er sådan set ligeglad hvad du mener om filmen, fordi din kritik påvirker mig ikke. Du begynder at kritisere Bay, motivet, så kommer andrer film i billedet osv. Du er sgu til grin hvis du synes at The Rock er dårlig. Der er noget i vejen med dig mand..... Du kan måske ikke lide instruktøren Michael bay, det er også i orden.....men så kritiserer du alle hans film, men virkeligheden er måske, at du slet ikke synes at The rock er dårlig, men bare fordi Bay har lavet den.

Bay er virkelig af de bedste amerikanske instruktøre med Ridley Scott. Med sine 37 år har han lavet 4 film der absolut hører med til min top 10 liste.
The Rock