en god regnvejrs-dag film

5.0
Jeg, modsat de andre, kunne faktisk rigtig godt lide "Hart's war". Jeg ved ikke helt hvad det er, men den greb mig på en ret forunderlig måde, og det synes jeg den fortjener mine 5 stjerner for. jeg synes ikke der er amerikanske klichér i slutningen, noget som alle "anerkendte" filmanmeldere er ved at være trætte af.. guess what!! Jeg er træt af at høre om at I er trætte af amerikanske klichér og dit og dat, granted... I har ret til jeres egne meninger, men den er bare så brugt nu,..

Jeg mener at Colin Farrel og Bruce Willis gør et glimrende stykke arbejde, og man får god indsigt ind i deres verden og deres psyke.. og modsat de fleste krigsfilm, udskiller denne sig meget da selve scenen er væk fra kampzonen, og man ser en helt anden krig som foregår under den rigtige..

fedt stykke drama...

og lige til sidst: jeg synes ikke at en skuespiller præstation kan være kliché agtig, det kunne jeg godt tænke mig at få uddybet, skuespillerne har jo fået en rolle som de skal udfylde på bedste vis, enten er det rollen eller manuskriptet der er kliché agtigt, og IKKE skuespillerne....
Hart's War