En politisk film.......

3.0
I 1973 styrter et israelsk fly, armeret med en atombombe, ned i Syrien. Mange år senere graves vraget-og dets farlige våben-ved et tilfælde op af ørkensandet. På det sorte marked er der afsætningsmuligheder. En fanatisk gruppe neonazister får fat i bomben og iscenesætter et veltilrettelagt forsøg på at genoplive øst-vest konflikten, Usa mod Rusland.

Midt i det djævelske spil står CIA-agent Jack Rayan og hans chef Bil Cabot med mistanker, og lidt efter lidt også viden, om de frygtelige planer, men de har svært ved at få dem bragt videre i systemet.

Budskabet er helt anderledes fra andre film man har set. Målet er egentlig at sætte stor magten USA og Rusland i krig mod hinanden, og så slå til bagefter. Fordi det er et selvmord at gå i krig mod USA og Rusland. Det var en genial plan fra teroristerne.

Filmen er langtruken og kan virke lidt kedeligt undervejs. Der er næsten ikke noget action, men kun få angrib. Det kræver at man følger godt med i filmen, ellers kan man blive sat af undervejs.

Jeg vil anbefale filmen til dem, der går ind for politik, og dem der elsker politik. Jeg vil ikke helt anbefale filmen til unge mennesker, fordi de kan komme til at kede sig. Tro mig.....der var nogen der gik efter en time.
The Sum of all Fears