Jamen dog Jamen dog !!!

2.0
Jamen dog ! tsk tsk... hvad sker der dog her ? er der bitch fight eller hvad ?... Det ser ud som om der er en hel masse mennesker der får tudefjæs på hvis de ikke lige har den samme film/instruktør smag som dem selv. Jeg elsker Coen-brødrenes film og hvis der er en der kommer og siger at han/hun ikke bryder sig om deres film går jeg selvfølgelig ikke kold...jeg tænker HEY.. jamen så de jo nok ik lige så meget til sort humor som jeg er...måske de er mere til Jerry Bruckheimer..og hvor er jeg glad for at jeg har min egen smag...så lader jeg dem om deres egen mening. For mig at se så er den her side til at skrive sin egen forbeholdende mening om en film ...ikke til at disse andrers smag...TAG JER SAMMEN..Jeg kender en masse filmdebat forumer som jeg kan vise jer vej til hvis det var noget måske ????.......

P.S. Det er lang tid siden jeg har set Mission Impossible 2 men jeg husker at den ik gjorde noget fantastisk stort indtryk på mig så der for giver jeg den to stjerner.....hmm...er der nogen der så har ondt i røven over det ( Das Gott ) ???

PPS. skriv jeres mening om de film i gerne vil andmelde og lad andre om deres....STOP NU MED AT SVINE HINANDES FILM-MENINGER TIL.......for pokker :)
Mission: Impossible 2