desværre middelmådig film

2.0
Jeg havde store forventninger til denne film, men desvære blev de ikke opfyldt. Med en instruktør som John Woo kan man godt forvente at action- scenerne er gode, men ikke engang hér, lever filmen op til standarden. Med en skuespiller som Nicholas Cage på holdet, burde man også komme til at interessere sig for personerne, men igen heller ikke her kommer filmen helt op på niveau med andre i genren, som Saving Private Ryan og Black Hawk Down. Grundhistorien er ellers rigtig god, med en ny vinkel på Anden Verdenskrig, men det hele bliver trivielt, når man i starten følger opgøret mellem en racistiks "redneck" og indianeren Yazzie der så til sidst i filmen finder ud af, at de er på samme side...

Meget af det er set før og en del bedre. Dog må jeg tilføje at startsekvensen, hvor Cage næsten dør er rigtig god. Det er også det eneste sted hvor man kan se John Woo's fingeraftryk på filmen.

Alt i alt kan jeg ikke anbefale filmen, medmindre man er krigsliderlig en søndag eftermiddag, bagstiv og ingen anelse om hvad man lavede dagen før.
Windtalkers