Ballet på steroider!!!

6.0
En god historie gør en god film - har anmeldere sagt tilbage til tidernes morgen. Blade 2 er dog undtagelsen der bekræfter reglen. Grundhistorien er dog på plads med hele vampyr-universet, men den kender vi jo fra 1'eren. Så den store nytænkning er der ikke, hvad angår action scenerne må dog selv John Woo og Michael Bay overgive sig og begynde at slikke sig om munden. Jeg har ikke set så meget action-lir og drengerøvshumor siden Olsen Banden tilbage i de gode gamle 70'ere, styrede for vildt.
Når Blade, midt i en kæmpe kamp mellem adskillige af The Reapers, stopper op, kigger hen på lederen og brøler - "You not know, who you are MESSIN' WITH!!! er det at man begynder at få kuldegysninger langt ned af ryggen, hårene rejser sig på armene og man ved at nu bliver der sparket så meget røv... at Swarsenegger, selv i sine unge dage, vil komme til at virke ligeså smidig, som en japansk sumobryder.
Action scenerne er så smuk Koreografere og så yndefuldt udført, at det er som at se en ballet på steorider. Anført af en overlegent, elegant og helt i gennem gennemført Badass - Wesley Snipes, køre Blade 2 i 5 gear hele filmen igennem, og hvis rygtet taler sandt køre den stadigvæk derud af...

Jeg tager hatten af for samtlige medvirkende i filmen og holdert nøje øje med, hvornår 3'eren udkommer...
Blade 2