Ganske impunerende film.......

5.0
Jeg fik aldrig den fornøjelse at se filmen i biografen.....ved egentlig ikke hvorfor????? Men jeg så den dog på video da den udkom med det samme.

Jeg må sige at det var ganske impunerende computer skabt. Utrolige mange flotte effekter på stribe. En fin handling som er baseret på tegnefilmen spider.man, en anti-superhelt mod den onde.....hvad hed han nu? En veldrejet og medrivende action-brag med underholdning hele tiden. Filmen går aldrig i stå, men fortsætter sit mål og budskab.

Tobey Maquire spiller den naive og meget stille type, men det bliver ændret en dag, når han får krafter og styrke. Større krafter, medfører mere ansvar som er nok filmens budskab ifølge mig.

Willem Dafoe spiller hans sædvanlig rolle som skurk. Og der klær ham utroligt godt. Det husker vi vel fra Speed 2.

Jeg havde det lidt svært at give stjerner. Om nu det skulle være 4 eller 5. Jeg havde en fornøjeligt aften da jeg så filmen, og følte mig godt underholdt pga filmen fantastiske effekter og god fortælling. Så, jeg giver filmen 5 stjerner, fordi det er en film jeg helt sikkert vil se op til flere gange, og jeg kunne godt finde på at købe den.

Så siger vi vel 5 stjerner........
Spider-Man