Genial underholdning

6.0
Denne film har absolut alt en film skal have, efter min mening i hvert fald.

Jeg kan sagtens følge Kaspers pointe med at den, som alle Michael Bays andre film, er amerikansk præget, men måske du skulle prøve at affinde dig med at det er hans stil, eller oxo helt holde dig fra ham og Jerry-drengen.

Jeg synes, som andre oxo har påpeget, at du finder lige lovlig mange kritikpunkter og udpensler dem lidt voldsomt. Jeg mistænker at du allerede har udviklet et kæmpe had til Bay og Bruckheimer og derfor aldrig vil komme til at nyde deres fremtidige film. Efter min mening laver de nogen af de bedst udførte blockbuster film, der underholder mere end så mange andre. Og er det ikke netop det film handler om? Underholdning?

Men for at vende tilbage til filmen, synes jeg historien hænger godt sammen, og skuespillernes præstationer alle er udmærkede. Musikken er som altid genial, når udført af Han Zimmer, og fortæller næsten historien i sig selv, da den jo næsten er konstant tilstedeværende gennem hele filmen.

"- Hele konceptet med at lave actionfilm og gøre eksplosioner og vold til ren og skær underholdning er jo netop vanvittigt amoralsk! Derfor hører dén slags politisk-etiske tiltag ingen steder hjemme i actionfilm"

Kasper hold dig væk fra Bruckheimers film og se lidt Bogart.. der er masser af lækre franske og italienske umådeligt fantastiske og utrolige film, som ingen har hørt om, men alligevel overgår alt det nymodens halløj!

Det er selvfølgelig i orden at have sin mening, men det nytter da ikk noget kun at lede efter dårlige elementer, samt at generalisere hver gang en ny amerikansk-produceret film dukker op i biografen. For sådan produceres Hollywood-film jo idag..

Det er blot min mening..
The Rock