Øv.... Kedelig!

1.0
Jeg sidder spændt i biografen sammen med en af mine gode veninder med en kold flaske vand og en stor blandet slikpose ved vores side og glæder mig vildt til filmen begynder.

Første film var rigtig god og spændende og virkelig flot lavet, så da man har set trailerne til to'eren kan man næsten ikke vente....

Filmen begynder.....den fortsætter.....og fortsætter...og går videre.... Så er der pludselig pause (man spørger stille: Hvorfor?) Efter pausen fortsætter filmen igen og pludselig er den færdig.

Vi sad begge med en tom følelse da den endelig var forbi!! Var det det?? Det kan de da ikke mene!! Vi havde begge set 1'eren og synes at den var rigtig god (dog ikke filmmæssigt på højde med Ringenes Herre. Viva la vida de Tolkien!!) Så da vi satte os i vores Scala til 2'eren havde vi forventet noget helt andet.

Den var faktisk kedelig!!
Der skete ikke en ting, der kunne få mig til at tænkte: wow!! Jeg ville helst styrte ud og få mine 80 hårdt optjente kr. tilbage og gå ind for at se en anden.

Snøft og hulk... Giv os charmen, spændingen og humoren fra De Vise Sten tilbage!!!!!

Og kan man sige andet om slutningen end: Sukker, sukker, sukker... Og som om det ikke var nok så kommer der lige en afsluttende bemærkning som får mig til at tilføje: Med et kæmpe drys af flormelis!!!!
Føj det var sukkersødt....

Den ene stjerne jeg har givet er tildelt Hulkende Hulda! Hold kæft hvor var hun god!!!

Vi ses i biografen (hvis altså I ikke skal se Harry Potter 2)
Harry Potter og hemmelighedernes kammer