get ready... too be blown away

2.0
Kun de værste actionludere vil syntes denne film er god. Filmen har ikke det der ligner et ordentligt plot og det er på baggrund af at titlen indbyder til det helt store spion lir'. Agent vs. Agent (Ecks vs. Sever) men i stedet for bliver det ikke til noget. En oplagt slutning ville være at de til sidst i filmen laver det helt store showdown, men nej... De begynder at arbejde sammen og fra det sekund, ved man at de vil sejre - TYNDT!

Der er to lyspunkter i filmen: (som gør at jeg føler jeg bliver nødt til at anbefale, at man ser den ikke i biografen, men lejer den, når den engang kommer på video)

1. Lucy Liu viser endnu engang at hun kan sparke røv. (dog ikke på højde med Jet Li)
2. Denne film har det bedste stunt, som jeg nogensinde har set. En sniper falder ned fra et højhus, vi følger ham hele vejen ned. hvor han til sidst lander oven på en bil (bilen bliver totalsmadret) Ingen luftpude eller wire til at afbøde faldet - Utroligt! De fleste instruktører vil snyde og bedrave og klippe hele stuntet i stykker, så man ikke aner hvad der er oppe og hvad der er nede. Skal ses før man fatter det...

2 stjerner for stuntet og Lucy Liu
Ballistic: Ecks vs. Sever