Til Jesper

6.0
At det frarådes børn under 11 år er netop min pointe... Jeg synes også udemærket godt at børn på, som du selv nævner, 9-10 år sagtens kunne se harry Potter 2, men bare princippet i at det jo er en børnefilm ( let's face it) så synes jeg det er lidt synd at man fraråder den for børn under 11 år, for så er det helt sikkert at der er visse forældre som IKKE vil lade deres børn se den, tro mig, det er der!! For selvom den var uhyggelig og til tider RET skræmmende så er den igen lige så varm og humorøs at det ikke gør så meget... Men jeg ville sådan set bare svare på JS's kommentar, da hun selv mener at det ikke vare en børnefilm, og da den jo er forbudt for de små under 11, så har hun vel delvis ret.... jeg er så bare af modsatte overbevisning... ligesom dig??

Og nej, jeg har aldrig skulle vise sygesikring ved billetlugen for at bevise jeg var gammel nok..... Det var nærmest det modsatte ved Harry Potter..... men nej... jeg var absolut ikke for gammel til at se den :)

God weekend.... og tag ind og se den hvis du får tid...

PS: Efter at Richard Harris er død, så tror jeg ikke at vi skal regne med at se mere til Harry Potter i de næste 5-7 år...måske 1 eller 2 film mere, men så er de vel også ved at være voksne mennesker som gerne vil prøve noget andet.... men skulle det ske, så er jeg da den første til at stå i kø....
Harry Potter og hemmelighedernes kammer