Ikke en Alien film ?

4.0
Sign er IKKE en film om Aliens....
Det er slet ikke en film som independence day....
derimod er det en mærkelig film som kun kan forstås hvis man graver lidt dybere.
slutningen er givet ret søgt, men hele filmen er fyldt med tankevækkende "hints" om hvad der virkelig forgår. Har I tænkt over at der kun ses en sølle alien i hele filmen. Første gang vi ser den er hos dyrelægen som har slået Gibsons kone i hjel ved en færdselsulykke. Er det ikke indre dæmoner vi har ned at gøre....
Familien er traumatiseret efter moderens død. Pigen taler flere gange om hun "drømmer", er det her virkelighed, nope jeg tror det ikke.
Centralt er Gibsons forhold til hans søn...sønnen er målet for rumvæsenets angreb...kan det være mere tydeligt. Er det Gibson der skaber dæmonerne ? Kun ved en samlet insats fra tre familie medlemmer besejres rumvæsnet - baseballbat, astma og vand (treenigheden - søgt ikke ?)
Undrer vi os ikke over de underlige mønstre/huller i døre og vægge der er når familien endelig dukker op igen fra kælderen. Lavet af de samme aliens som ikke kunne trænge ind gennem en dør samme nat.
Lad os bare se bort fra det religiøse plidder pladder som det hele ender i, signs ER en interessant film. Absolut ikke mainstream.
Signs