Et mesterværk....

6.0
En af de successfulde og rutinerede instruktør Steven Spielberg, formår endnu en gang, at skabe et mesterværk. Denne gange er det bare i science-fiction genren/udgave.

Minority Report er en actionfilm, men den kan bestemt også placeres i science-fiction-genren. Som en anden storfilm "Blade Runner" bygger Minority Report på et forlæg af forfatteren Philip K. Dick, men hvor "Blade Runner" beskrev en fremtidig verden i smuldrende opløsning og voldelig decadence, er omstændighederne i Minority Report absolut mere optimistiske.

Med støtte fra synske medier og avanceret teknologi, har man oprettet en særlig politienhed, der kan forudse forbrydelser og ikke mindst de pontentielle morderes identitet og nå at gribe ind før ulykken, mordet finder sted.

Med det udgangspunkt i den måde, politiet arbejder med forbrydelser i dag, er det ikke helt utænkeligt, at man kan nå frem til en "virkelighed" som den, filmen bevæger sig i, om et halvt hundrede år frem.

En uforudsigeligt science/fiction film, med utrolige smukke scener og effekter. En underholdende og spændende film, som absolut er seværdig hele vejen. En veldrejet og velovervejet film, med mange nyskabende elementer, og med impunerende billedekvalitet. Historien er ganske interessant, måske ikke troværdig som den gerne ville være, men helt klart et smukt bud på fremtiden fra Steven Spielberg.........mesterligt fornøjelse......
Minority Report