Men Stadig God Nok

4.0
James Bond film nummer 19 (vi tæller jo ikke 'Never Say Never Again' med) er på mange måder en typisk 007 actionflick som vi elsker dem.

Der er mængder af virkelig flot og veldrejet action, solid spænding, spændende locations og flotte kvinder. Persontegningen er en smule dybere end vi har set i de sidste par film, og skurken der spilles godt af Carlyle, er ikke en typisk Bond skurk, det er dog ment både godt og ondt. Brosnan giver sin hidtil bedste fortolkning af den hemmelige agent med de usædvanlige evner, selv om følsomheden er lige ved at blive for meget. Franske Marceau er klassisk smuk og forførende, men også velspillende som femme fatale. Mens Richards der spiller atomeksperten (ha ha) Christmas Jones, er sexy, selv om hun ikke kan betegnes som en klassisk skønhed a la dem vi er vant til at se i Bond film.

Historien kan forkomme forvirrende og lidt lang og det trækker selvfølgelig ned, men de mange og medrivende actionscener til vands, til lands og i luften trækker filmen op blandt de bedre i serien.

Dench ses atter, i det politiske lys korrekthed som Bonds kvindelige chef M, og til at afløse Q (Llewellyn, det blev hans sidste film), når han går på pension, har man fået R som spilles af selveste John Cleese.
The World is Not Enough