SPAAAAAADE MAND

4.0
Er jeg blot en drengerøv klædt i voksne klæder.
Jeg griner stadig, men skammer mig ikke over, at så plat en film kan få mit indre til at boble i en sand strøm af indre glæde. Som en vulkan der har slumret i årevis, spinger den varme lava over forfængelighedens kanter. Glem alt småborgerligheden, og spring ud i plathedens farverige flor, og lad os slå hinanden på låret af grin.
Thomas Bo Larsen bringer festen til fukssvansen, og vi er alle inviteret. Han får mig til at hulke af grin, over hans fortolkning af Finn Fisseskæg. Hans "SPAAAAAADE MAND" er blevet en klassiker i min omgangskreds.
Anders bider i det sure æble for kunstens skyld, og tegner et billede af en ikke så heldig ung mand, men alligvel tilfreds. Han spiller fremragende, og modigt fremstiller han sin figur.
Tommy Kenter viser igen hans kæmpe talent for komik. Der er intet hos ham der minder om noget, som man kunne finde i nærheden af et motionscenter, og hurra for det. Kenter spiller så ikke et øje er tørt i komikkens evige jagtmarkers biograf.
Film uden anden seriøst indhold af nogen art, og gud være lovet for det. En film som ikke vil opdrage eller fortælle en moralsk historie med løftet pegefinger.
Ole Bogart klager over at der er langt imellem grinene. Men helt ærligt, hvad skal der til for at få Bogart Ole til at grine.
Alt hvad filmen kræver, er at du ser filmen med et åben sind. Lad blot din indre plathed tage over. Du er i gode hænder.
Fukssvansen