Das Gott=Mr. Hollywood ?

5.0
LOL sammen med Evil Dead 2 er Braindead en sand splatterklassiker med 2tal über humor, som kun Peter Jackson kan gøre det. PJ har dog lavet en ringe film og det er "Meet The Feebles" selvom den har sine øjeblikke, men der er langt imellem dem. Og så en film som alle glemmer han har lavet. Enten fordi de ikke har set den, eller fordi de ikke ved det er ham der har lavet den. Heavenly Creatures... rigtig fed film.

Og så går der osse en del rygter om PJ's næste projekt, som efter sigende skulle være enten re-make af Army Of Darkness eller en Army Of Darkness 2. Om det passer skal jeg ikke kunne sige, men skal blive spænende nok at se hvad han finder på.

P.S.
Og så lige et godt tip Das Gott sæt du dig ind foran kassen og se Bodyguard og Titanic eller andet lignede hollywood mainstream, der bliver man jo ikke alt for overrasket og chokeret.

Skal siges jeg kender dig ikke, men har har læst et par stykker af dine andmeldelser. Og jeg må sige at der går langt tid imellem at jeg ser nogen med så mainstream-hollywoodish filmsmag. Men prøv du at se "Meet The Feebles" så ved du hvad en dårlig film er. Helt sikker en film du vil have samme mening om, som min mening bodyguard osv.
Braindead