End of What?

4.0
Det var egentlig filmens titel, der tiltræk mig at se denne film. Der er ikke en logisk forklaring på det, men jeg syntes bare på derværende tidspunkt, at titlen virkede så overbevisende, at jeg rent faktisk troede: Noget af en storfilm var på vej, endda også med Arnold.

Jeg så trailer af End of Days, og jeg fandt straks ud af, at den må jeg bare se. Jeg blev imponeret over filmens tekniske område. Fantastiske scener, effekter, lydeffekter, fotograferinger, billeder osv osv. Det hele var virkelig velovervejet. Jeg så også "Bag om End of Days", og de fortæller ganske interessante sager. De sagde blot for 10 år siden, altså 10 år tilbage, så var det nærmest umulig at lave End of Days. Med denne teknologi som vi har i dag, blev End of Days en fantastisk flot film.

Filmen viser mange voldelige og skræmmende/mørke scener, som efter min mening skal og burde være i sådanne film. For at få et virkeligt billede af Satan himself og hans gerninger, så skal scenerne være blodige og skræmmende. Hvis scenerne IKKE formår at være overbevisende, så virker det sådan lidt ligegyldigt og uinteressant. Mange film har den kedelige tendens til at "undlade" og ikke vise det brutale budskab, som nogle gange er meget nødvendig at have i en film.

Jeg synes ikke, at Arnold spiller en anderledes rolle i End of Days. Jeg mener blot, at Arnold har fået en mere seriøs og mere ansvarlig rolle. Men i denne film har han altså også fingre i våben, og musklerne er spændte. Men det er nu blevet hans varemærke/livsstil.

Gabriel Byrne er altid frisk pust som en skurk, og han gør det ganske udmærket.
End of Days