Fed underholdning!

6.0
Hmm! Har lige siddet og læst mit indlæg til denne film en gang til...det er vidst ikke den mest seriøse anmeldelse jeg nogensinde har lavet!! Derfor kommer der nu et mere redigeret indlæg..

Jeg mener i modsætning til mange andre at dette er en rigtig god film som sagtens kan ses flere gange!

Mel Gibson og hans familie (bl.a. Joaquin Phoenix) ejer en kæmpe grund, der bruges som majsmark... Historien i filmen handler om denne familie og deres måde at forholde sig til underlige fænomener.
En dag er der nemlig lavet kæmpe korncirkler i deres mark og samtidigt begynder deres dyr (hunde) og Gibsons datter at opfører sig underligt: "There's a monster outside my window, can I have a class of water??"
(Det er dog ikke en film der omhandler besættelse af mennesker eller om poltergaist.)

Meget flot flettet ind i historien får man fortællingen om Gibsons kone, som er død. Man føler klart hvordan savnet af konen/moderen er svært for den lille familie...

Samtidigt med at uhyggen kommer tættere på og CNN begynder at fortælle om mystiske lys på himlen er der befriende glimt med humor, der (i mine øjne) gør denne film bedre...

Der er en fantastisk creepy stemning over filmen, og da de ukendte aliens lander (hvilket man ikke ser) er der spændinger i luften.. For hvordan skal de overleve når de har en alien i deres stue??

Det er et stærkt plus for denne film at man stort set ikke ser nogen aliens! Man skal derfor bruge sine egne bange anelser til at opleve angsten, og derudover filmens billedsprog og personernes gode fortolkning af angst! Selvom man ikke skræmmes så let, er dette stadig en førsteklasses film!

Som jeg også skrev i mit tidligere indlæg, havde jeg den fordel at der var et fordrag om korncirkler. Hvordan de er lavet, kan man se forskel på menneskeskabte og dem man ikke kan forklare, og er der noget vi ikke får af vide??!

Det var meget spændende og det kan stærkt anbefales at bede om at et sådant fordrag kommer til jeres byer... Man bliver grebet af stemningen når ens fordragsholder forklarer med stor omhyggelighed og gode beviser at USA's regering ved mere end den fortæller!

Vi ses i biografen...
Signs