Mars: Hot Planet!!

5.0
Nu skal det jo lige siges at jeg er meget til rumfilm og den slags, og derfor gjorde Mission to mars også et meget stort indtryk på dig, da selve filmens klimaks viser sig at være et af livets store spørgsmål... en film efter mit hoved!!

Historiens plot er generelt at mars skal betrædes for første gang, men som regnet ud forløber missionen ikke helt som planlagt, da mars gemmer på flere hemmeligheder end den har afsløret indtil videre. Fire astronauter sendes dertil, skarpt overvåget af en rumbase et stykke derfra. Noget går helt galt, og et redningshold sendes atter til Mars for at redde en enkelt mands liv. De finder dog at mars ikke er bare er den røde planet, men at...... ja, se den og find ud af det!!!

Danske Connie Nielsen har en ok stor rolle i filmen, men de mest fremtrædende og altid vidunderlige skuespillere er gary Sinise ( Apollo 13) og Don Cheadle ( Ocean's eleven)...

En absolut seværdig film med spænding, fede effekter og et klimaks der vil få dig til at tænke over livet generelt, og om muligheden for at vi ikke er alene evt. skulle ske at være en realitet?
Mission to Mars