Virkelig Så Dårlig, Eller?????

3.0
To hemmelige agenter (Smith, Kline) skal prøve at forhindre et attentat mod præsidenten (Kline), som planlægges af magtgal opfinder (Branagh).

Filmen foregår måske nok i det vilde vesten, men er mere en tempofyldt 'sci-fic' komedie, med flere flotte actionscener, end det er en western.

Filmen minder mig på mange måder om “Men In Black” og de er også begge instrueret af Sonnenfeld, denne her er bare ikke nær så cool, og derfor vil de fleste nok bedre kunne lide “MIB”. Til gengæld er den her, ifølge mig bedre dramaturgisk bygget op og er efter min mening derfor næsten lige så god.

Selve klimaks er sjovt og flot lavet, selv om filmens slutning har tendens til at gøre den fejl, at flere af hovedpersonerne står som passive tilskuere, for at give plads til at de andre kan udfolde sig. Det får dem til at stå og se ud som de ikke rigtigt ved hvad de skal, skuespillet går lidt i stå.

Men ellers flotte effekter, sjove indfald og god action. Skuespillerne er ok, bedst er Branagh som benløs skurk. Smukke Hayek spiller med, uden at have en egentlig rolle.

Bedre end sit enormt dårlige rygte føler jeg, men måske ville jeg ændre mening hvis jeg så den igen, men så igen, måske ikke.
Wild Wild West