Dejlig film! (+ et spørgsmål

5.0
Et smukt sind er en rigtig god film! Jeg nød den hele vejen igennem og fandt den ikke for lang eller kedelig på noget tidspunkt..

Russell Crow spillede overbevisende og med dybte, og udfyldte flot den rolle han skulle spille. Der var også andre der skinnede flot i denne film. Bl.a. Paul Bettany (der spillede med stor glæde og dejlig humor i A Knight's Tale..) er en fryd for øjet!

Da jeg havde set filmen færdig, havde jeg faktisk lyst til at se den igen! Men jeg må dog indrømme at jeg var overbevist om at Fellowship Of The Ring ville vinde for bedste film til sidste års oscar uddeling.
Jeg var heller ikke enig i at det skulle være Ron Howard der fik en oscar for bedste instruktør, da både Peter Jackson og Ridley Scott havde fortjent den mere. (I hvert fald efter min mening!)

Jeg vil (med chance for at Das Gott slår mig ihjel gennem min internetopsætning) give John Steffen ret i, at Russell Crow skulle have vundet for mandlig hovedrolle!
Med al respekt for Denzel Washington, der helt sikkert er en fantastisk skuespiller (elskede ham bl.a. i Crimson Tide!), vil jeg dog indskyde at ALLE de kategorier, der endte med at have en sort skuespiller som vinder, var BESTEMT lang tid i forvejen. Det havde længe ulmet i medierne i USA, om der var et racespørgsmål i prisuddelingerne. Mange mente at de sorte blev forbigået PGA. at de var sorte.
Jeg vidste på forhånd at det ville komme i centrum før jeg tændte for mit TV.

Dermed ikke sagt at diverse stjerne ikke havde fortjent deres oscar!! Men de har i hvert fald fået flere stemmer pga. al medie cirkuset!

Spørgsmål til Costacostelo: Hvad har det med sagen at gøre at Denzel Washington er sort?? Måske et underligt spørgsmål fra min side, taget i betragtning til det jeg lige selv har skrevet. Men jeg mener ikke at det du skriver kommer i en sammenhæng der gør det forståeligt!

Vi ses i biografen...
A Beautiful Mind