Kommer ikke helt oppe at ringe

3.0
Så kom den længe ventet potter film nr. 2.
Jeg syntes ikke den kommer op på siden af den første film. I den nye film er der ikke den samme rolig stemning, hvor man for en god indsigt i dette herlige univers.Den første har et bedre tempo, hvor den o den nye, drønner derud af.
Harry Potter spiller sin alder taget i betragtning udemærket, jeg syntes dog at ahn i flimen mangler at vise flere følelser, jeg var isært skuffet over hans reaktion da han så hvad der var sket med Hermione.Hagrid falder lidt ud af film udgaven.Han er langt bedre i bogen, ja, bogen er langt bedre.
Kenneth Branagh havde jeg forventet mere af.
Da jeg læste bogen var jeg færdig af grin over Glitterik Smørhår, men det som om at Branagh ikke for den samme figur frem, det er som om han ikke for den helt oppe at ringe.
Der er flere flotte effekter i filmen, men igen er det ikke det der gør en film god, det er historien, som nogle gange køre lidt for hurtigt derud af.
Dobby er en herlige lille 3D fyr som holder ganske godt. Draco spiller igen virkelig godt og holder liv i figuren.Lucius Malfoy dukker op og bliver spillet hammer godt, lige fra man første gang ser ham sidder troværdigheden lige i øjet.

Emma Watson skuffer mig meget i forhold til den første film, hvor hun spillede kanon godt.En anden ting der ikke træder særligt godt frem i forhold til bogen er hendes "interresse" for Glitterik Smørhår. Jeg syntes filmen, som nogle har nævnt er noget bask, noget gru og skræk agtig var, Harry Potter og hemmelighedens kammer, isært til sidst med slangen.
Slutningen var sådan lidt underligt, pludseligt, men det var stadigvæk herligt at se Richard Harris som Dumbledore for sidste gang.
Jeg sad med en lidt undelig følelse efter filmen og tænkte, hvad var det der skete?? (selv om jeg havde læst bogen)
Som en sidste bemærking.
Det er helt okay at Harry, Ron og Hermione er vokset, det jo bare en naturlig del, og hvorfor skulle de ikke gøre det?- de er jo også ældre fra bog til bog.- Problemet ligger nok mere hos andre som ikke kan/vil vende sig til at børn vokser op.
Harry Potter og hemmelighedernes kammer