Cruel intentions!!!!!!

4.0
En ungdomsdrama, som byder på lidt af hvert. Sex, løgne, forførelseslege, og ondskabsfulde mennesker, som elsker at knuse andres hjerter.

Sebastian (Ryan Phillippe) spiller den lede og iskolde person, som elsker at knuse folks hjerter, og gøre andre mennesker ulykkelig. Han har den bad-ass stinkende rig attitude, som desværre alle piger falder for. Altså i filmen. Men en dag, får tingene en anden drejning. Sebastians liv bliver forandret, da han møder en sød og ung pige (Reese Witherspoon). Hun er ikke kun sød og ung, men også utrolig smuk og intelligent, og det bliver svært at modstå for selv Sebastian. Han bliver faktisk forelsket i hende, og selv Sebastian viser, at han har nogle varme følelser for et menneske.

Men jeg vil give Thomas Nielsen lidt ret i, i den forstand, at filmen aldrig bliver helt troværdig, hvor filmens store emner omhandler sex, men ingen formår/tør at smide tøjet og vise hvad de har. Det er lidt trist, fordi man sidder faktisk og venter på sådanne øjeblikke skal forekomme, men så bliver man bare skuffet til sidst. Øv, siger jeg bare.
Sex Games