Ok gyser.

3.0
Dette er en udmærket gyser. Handlingen er set før, men den virker alligevel utroligt godt i denne film. Film hvor en stor del af befolkningen er blevet udryddet har altid haft stor interesse hos mig, men de har nogen gange en tendens til blive kedeligt fortalt, og det sker til dels også i denne.

Filmen er blevet lavet med nogle interessante, men til tider også irreterende billeder. Det irreterende ligger i de noget farveløse billeder, det gør at filmen kommer til at virke kedelig i de scener hvor der ikke sker så meget. Til gengæld har de rystende billeder en fantastisk effekt, når de skal illustrere at personerne er ved at blive overfaldet af filmens "zombier".

Det der gør at jeg ikke gi'r filmen 4, ja måske endda den 5. stjerner, så er det på grund af skuespillet, det halter virkelig. Jeg vil ikke sige at de overspiller, men de virker på en eller anden måde overtændte. Samtidig synes jeg også at filmen har et forklaringsproblem omkring hovedpersonen, jeg ved ikke hvordan han kan gå fra at være en total svækling, til at være en totalt badass der klare hele lortet på så kort tid.

Filmen hører til i den bedre ende af dens genre, og den er i hvert fald interessant første gang man ser den.
28 dage senere