Action brag i stor stil....

5.0
En opfindsom action-science-fiction film med bulder og brag i stor stil. John Spartan (Sylvester Stallone) jagter super-forbryderen Wesley Snipes, som er både sjov, iskold og dominerende i sin rolle. Meget overbevisende af ham må man sige.

John Spartan er en politimand, som har jagtet den superskurk i mange år uden held. Endelig lykkedes det John Spartan at fange ham, men alt går galt. Spartan beskyldes for at have foretaget sig en farlig mission, ved at sætte mange folks liv på spil, bare for at fange en superskurk. John Spartan bliver straks idømt mange års fængsel, men i et specielt fængsel, hvor de fryser folk ned i mange år, og når man har afsonet en dom, så bliver man tøet op igen.

Simon Phoenix (Wesley Snipes) flygter fra fængslet lige efter de havde tøet ham op, og så får politiet problemer med at fange ham igen, fordi han var en super-forbryder før i tiden, og han kender alle de beskidte kneb, som politiet i den fremtid de er i nu, ikke ved særligt meget om kriminalitet.

Der er kun en løsning: Det er at tø John Spartan op igen. Der skal en gammel politimand til at fange en gammel skurk.

Så filmen indeholder masser af jagt, underholdning, humor og eminente actionscener. Filmen er tankevækkende, og et meget flot billede/bud af et fremtidig system.
Demolition Man