Event Sphere

3.0
Et stort, mystisk rumskib bliver fundet på havets bund. Rumskibet viser sig at være fra jorden, men problemet er bare, at et sådan rumskib ikke har været opsendt. Med sig har skibet en mystisk kugle, som ingen ved hvad er til, men snart begynder mærkelige ting at ske.

Sci-fic thriller med store navne og en handling næsten magen til filmen “Event Horizon”, noget nær den eneste forskel er, at denne gang foregår det under havet og ikke i verdensrummet.

Truslen i filmen er af psykologisk art (uden at jeg skal røbe for meget), og her er et af filmens problemer. For selv om det psykologiske gys ofte er det bedste, så bliver denne her aldrig rigtig spændende (dog heller ikke rigtig kedelig), og man sidder til sidst simpelthen og mangler virkelig uhygge, i form af noget mere konkret. Samtidig er der i handlingen et par ulogiske ting, man nok ikke skal tænke for meget over, hvis det ikke skal ødelægge oplevelsen.

Ellers kan filmen godt være rimelig underholdning, bare man ikke forventer sig så meget, som de navne der er med i lover.

Instruktør Levinson er ikke normalt kendt for denne genre.
Kuglen