Røvlaber, Nyskabende Uhygge

6.0
Jeg undrer mig over de middelmådige anmeldelser denne film har fået. I mine øjne er Signs den hidtil største bedrift på SienceFiction/Thriller området.
Jeg blev fra starten grebet af filmen, og blev stille og roligt suget ind bag læredet. Jeg glemte at jeg sad i biografen, men følte mig som en del af familen, spæret inde på den øde gård mens man kan høre de ukendte væsner pinene langsomt trænge ind huset, fra alle sider......................................................................................Jeg synes på ingen måde det bliver banalt med grønne marsmænd, da det ikke er væsnernes udseende filmen spiller på men snarere uvidenheden. På en måde er det lidt provokerende at bruge den klassiske rummand i en decideret Thriller.
Jeg synes denne film er langt bedre end Shyamalans to forrige film (d. 6. sans og Unbreakable) uden at det på nogen måde er dårlige film. Dette her er blot mesterværket.
Det er en film som på en gang er uhyggelig, nyskabende, flot og særdeles tankevækkende. Man er nødt til at forholde sig til filmen uanset om man kan lide den eller ej. Jeg kan godt lide den. Desuden er skuespillet rigtig godt. Især de to børn leverer en helt fatastisk og gåsehudsfremkaldende præsation.
Signs