Til redaktionens anmelder:

4.0
Til Lars Hvidberg:

Hvad tænkte du helt ærligt på da du skrev den anmeldelse?? Hvad havde du regnet med?
Dragonheart er ikke en film, der prøver på at opnå en særlig plads på alles favoritlister!! Det er en herlig lille børne-/ungdomsfilm, der forstår at underholde som det er tiltænkt!
Jeg mindes, at jeg lånte den både tit og ofte da jeg var omkring 10 år!!

Hvis du kigger på den gennem briller der er indstillet på fantastiske eventyr-/fantasyfilm for dem over 20 så er du altså galt på den!

At forstå at tilpasse sig en film er det vigtigste job for en anmelder!

Jeg kan huske at jeg fandt denne film dejlig i den klasse den er beregnet! Det er efterhånden længe siden jeg sidst har set den, men jeg ved at jeg kunne lide den da jeg var mindre, hvilket også er det der tæller! Den er både spændende, godt fortalt og virkelig flot lavet...

Hvad angår Bowens karakter er det da bedre at han "kan vende på en tallerken" som et NORMALT menneske, og ikke bare er en utroværdig åh-så-vidunderlig-helte-ting, der kravler rundt og går en masse gode gerninger!

Du nævner selv at middelalderen var "alt andet end en heroisk tid." Hvorfor i alverden forventer du så at helten kun er en helt??

Der er da heller ikke nogen der har sagt at alle dragerne var flinke fyrer! Vi følger EN drage filmen igennem, som tilfældigvis er en drage med lidt forstand udover bare at ville slå folk ihjel...

Vi ses i biografen...
Dragonheart