Hvor det går Sharon Stone....

6.0
Nick (Michael Douglas) den tidligere alkoholiker, men han har kæmpet sig tilbage på top plan. Da en natklubejer myrdes, bliver Nick straks sat på sagen, og han får det væsentlig svært at løse mysteriet.

Han mistænker straks forfatteren Catherine (Sharon Stone), fordi Nick påstår, at hun havde fingre med i spillet. Hun skriver også uhyggelige og brutale bøger, bladt andet om mord, og motivet til mordet. Nick får det svært at bevise, fordi Catherine lader til at kende politiets system, og hun virker ganske iskold. Man ved ikke, hvor man har hende, og hun efterlader ikke noget spor.

Den eneste måde at komme tættere på hende er, at have et forhold til hende, og det gør Nick med en stor risiko.

Sharon Stone er smuk og lækker, men hun viser så sandelig også sit fremragende talent i "Basic Instict". Hun spiller overbevisende, iskold, sexet og meget mere. Alt hvad man kunne ønske sig. Jeg har ikke set hende spille så eminent, som hun gør i denne her fantastiske thriller.

Michael Douglas gør det også mere end godt, absolut også en af de bedre roller han har medvirket i. Men det er altså Sharon Stone der stjæler billedet her....uden tvivl.

En seværdig og spændende thriller, med mange overraskelser. En film som hører blandt de bedste thriller som jeg har set.
Basic Instinct - iskoldt begær