Sandt mesterværk....

6.0
Arnold Schwarzeneggers muskler er nødvendige nogle gange. I hvert fald når en Alien-pradator render rundt i skoven og laver trofæer af almindelige mennesker.

En gruppe hård-bad-ass soldater får en top hemmelig mission, og de sendes ud i junglen, hvor de prøver at løse opgaven. De finder straks ud af, at mange soldater har mistet livet, men de ved ikke helt, hvad årsagen og motivet er. Lidt efter lidt går det op for dem, at det må være noget umenneskeligt der har dræbt alle de folk på mange uhyggelige og klamme måder. De kommer til at indse, at de kæmper mod noget der er langt stærkere end mennesket.

Rovdyret dræber dem en efter en. Den skærer simpelthen antal Arnolds soldater ned, og så begynder jagten for alvor at udvikle sig til et blodigt affære.

Imponerende storslået film, som er opfindsom og genial. Et visuelt mesterværk er endnu engang skabt af manden bag "Die Hard". Fantastiske actionscener med imponerende lydeffekter. Alt det tekniske går op i en stor enhed. Absolut en fejlfri film.

En stor film oplevelse, og en film der vil huskes. Stadig i dag står filmen på et imponerende højt niveau. En verdensklasse action/science/fiction film.

Jagten er hermed begyndt.
Predator - jagten er begyndt