Ikke til eftertænksomhed

5.0
Man får sig en stor oplevelse ved at se "Elsker dig for evigt" Men når man kommer ud fra biografen, og tænker over sagerne, står filmens fejl og mangler ret klare. Hvis vi ser bort fra at vi har set tilsvarende film til en endeløshed i den senere tid (med samme skuespillere), så er det først og fremmest en fremragende spillet film. Mads Mikkelsen har aldrig været bedre, Steen er som hun efterhånden altid er - men er god, Richter er også fin, Kaas har en svær rolle - da forfatteren sætter ham lige på vippen af det realistiske - men også han er god, Birthe Neumann er altid god og Stine Bjerregaard lægger Yvonne og "Plan B" bag sig.
Det kan være generende, at musikken i filmen (hvad blev der af Dogme?) er brugt uden at det hænger sammen med historien. Det kan også undre at Niels Olsens "ven" opfordrer Mikkelsen til at være sammen med Richter til trods for at han er gift og far til tre. Niels Olsens rolle er morsom, men troværdig ?
Instruktionen er ikke altid lige god, men Biers bedste og manuskriptet er - med undtagelse af de påklistret grotesk morsomme scener med Kaas og Neumann på hospitalet - godt. Helhedsindtrykket er at det er en fremragende film og at det efterhånden er trættende at alle film kalder sig Dogme, i reklamens tegn.
Elsker dig for evigt