Elendigt makværk.

1.0
Særdeles ucharmerende nytolkning af Dracula-legenden, som tilsyneladende skal gøres til noget nyt og hipt for de unge filminteressede individer.

Rollelisten består af semikendte, unge navne som vil appellere til aldersgruppen som filmen sigter efter. Og Gerard Butlers Dracula er helt klart den mest upersonlige fortolkning af denne klassiske filmmonster, som jeg endnu har set til dags dato. Hans præstation bakkes godt op af en skuffende Jonny Lee Miller og en ukarismatisk Justine Waddell. Eneste lyspunkt er veteranen Christopher Plummer.

Frygtelige, unødvendige Matrix-agtige kampscener gør filmen direkte latterlig og man aner ikke om man skal grine eller græde.

Rædslet er både skrevet og instrueret af Patrick Lussier, der tidligere har gjort sig mest bemærket som editor på bl.a. den ynkelige "Scream"-trillogi.

Yderligt kan man brokke sig over et larmende soundtrack, bestående af tidstypisk amerikansk nu-metal-bands, som åbenbart skal frekventre ethvert soundtrack til den yngere generation af filmelskere.
Dracula 2001