20 på 40

5.0
Australieren Lee Tamahori, som tidligere har lave The Edge og Muholland Falls, havde fået opgaven at føre James Bond ind i det 21. århundrede. Det gør han med sikker hånd.
Sexet, sjov og imponerende, Bond første mission i det nye århundrede er en af de bedste i serien – ikke kun en god Bond film, men også en god action film.
Tamahori går lige til actionen fra begyndelsen af, ingen tid at spille. Bond ( Brosnan ) bliver fanget, tortureret og inden ret længe er han ude efter hævn over Zao (Rick Yune ), en Nord Koreansk overløber.
Det bringer han op i mod Gustav Grave, en foretagsom forretningsmand ( Toby Stephens ) som har planer om at overtage verdensherredømmet.
Til at hjælpe ham er den mystiske Jinx ( Halle Barry ) og agenten Miranda Frost ( Rosamund Pike ). Halle Barry giver Brosnan modstand som en lige mand og ikke bare en af de sædvanlige sengekammerater.

Der var skrevet meget om at Bonds dage var talte med den XXX film som skulle være vores tids Bond, men det er slet ikke tilfældet. Det eneste, man måske kan udsætte på filmen er at Lee Tamahori vil for meget – have for meget med, en bil kan ikke køre, den skal lave noget fantastisk.
Jeg vil mene at filmen skal ses - hvis man er til action, smarte opfindelser ( en usynlig bil ) og afklædte damer.
Se mere på www.sorenz.dk
Die Another Day