Tilladt over 18 år.

6.0
Bruce Willis er Joe Hallenbeck, og han tager skam hans arbejde meget seriøs som Secret Service. Engang var han ikke mindre end en Secret Service mand, men nu lettere afdanket privatdetektiv, da en korrupt politiker satte en stopper for hans karrieren, fordi Joe gik ganske enkelt meget op i sit arbejde, og den politiker kom altså til at mærke Joes vrede. Det kostede Joe jobbet, men det kostede så sandelig også politikeren mange tænder.

Et mord på Joes klient, stripperen Corey (Halle Berry), bringer Joe sammen med Coreys ven den tidligere fodboldstjerne Jimmy (Damon Wayans). De to danner udmærket makkerpar i filmen, hvor de tager kampen op mod de onde.

En af de bedste actionfilm i 90erne, og Bruce Willis ses efter min mening i hans livs rolle. Han spiller virkeligt godt og koldt. Han ryger og drikker og skider på alt og alle. Damon Wayans spiller også rigtig godt, og filmens skurk gør det yderst fornuftig. Meget overbevisende skurk præstation.

Tårnhøj spænding hvor man aldrig nogensinde keder sig på noget tidspunkt. Underholdningsværdien er kæmpe høj. Men sidder og ønsker, at filmen aldrig må slutte, men at den bare skal fortsætte med at køre. Og blive ved med at køre.

Instruktøren Tony Scott har endnu engang formået at lave en smart og fed actionfilm med utrolig høj spænding og underholdning. Han forstår at lave smarte og fornuftige film. Helt sikkert en af hans bedste film med "Enemy of the state". Han fik også hjælp af produceren Joel Silver som blandt andet står for "Matrix".

Halle Berry spiller stripperen i filmen....så se den for guds skyld.
The Last Boy Scout