Dårligt selskab....

4.0
From producer Jerry Bruckheimer and director Joel Schumacher presents, Anthony Hopkins and Chris Rock. Sådan lyder det fra trailerne, og Bruckheimers kendte lille logo, som står Jerry Bruckheimer-films, mens man hører et lyn i baggrunden.

En udmærket action/komedie film som har mange sorte/amerikanske humor. Fantastisk godt lavet, med mange imponerende billeder. Underholdning og spænding er da også til at finde, selvom filmen har en simpel handling. Filmen er nem at gå til, og det var vel også meningen fra Joel Schumacher.

Chris Rock og Anthony Hopkins passer godt sammen, men der er åbenbart ikke mange folk der mener det. De spiller også vældigt godt, mere kunne man ikke forvente af dem.

Instruktøren Joel Schumacher er kendt for "Batman forever" og "8mm". Så jeg må sige, at han gjorde det meget godt i Bad Company, selvom Bad Company er ganske almindelig action/komedie, og derfor blev den også kritiseret på nogel punkter. Historien er set før, og filmen er forudsigelig, men derfor gør det filmen ikke dårligere.

Jeg har set filmen 2 gange, og den er faktisk blevet en stjerne bedre end første gang. Så jeg vil med ære give filmen 4 stjerner. Bad Company er ikke en tankevækkende film eller noget andet, men den er sjov, underholdende og spændende. Så hvis man vil opleve en hyggelig aften med kæresten eller gutterne, så er Bad Company et oplagt bud.

Jerry Bruckheimer nyt: Til alle Bruckheimer fans. Han kommer med 4 nye film i år, og de hedder:

1. Bad Boys 2

2. Kangaroo Jack

3. Veronica Guerin (Joel Schumacher)

4. Pirates of the caribbean

I kan se trailerne på www.quicktime.com
Bad Company