Totalt Stoned

3.0
Desperat mandsperson (Penn) på vej til Las Vegas for at betale gæld, strander i lille flække befolket med sære mennesker (er de ikke altid det?). Her møder han en smuk kvinde (Lopez), som han tager med hjem. Desværre bliver de overrasket af hendes far/mand (ja, han er begge dele)(Nolte), som senere tilbyder penge for at få sin datter/kone slået ihjel, og så kører intrigerne ellers.

Typisk “anderledes” og dybt forudsigelig “uforudsigelig” film. Handlingen er en frastødende, voldelig sag uden mening, og det er en typisk film for en instruktør som vil lave en artfilm, men glemmer sit mål. Det er ikke fordi jeg mener at der skal være en morale, eller dybere menig med en film. Når en kunstner arbejder, så skal hans arbejde vække følelser i os, ikke nødvendigvis andet. Men når man som her føler at det hele er så påtaget perverst, bare for at være perverst, så mister det sin tiltrækning. Alting skal være så anderledes og overraskende, at det bliver helt forudsigeligt.

En del bliver dog reddet af den sorte humør der gennemsyrer filmen. Men alligevel får den altså kun 3 stjerner!

Penn er et udemærket valg til hovedrollen, Lopez er mere fræk end det burde være tilladt, og Nolte spillet overbevisende ulækkert og afskyvækkende. Men Thorton som spiller en sindssyg irriterende mekaniker, skal også fremhæves, han gør det altså godt atter engang. Instruktør Stone må have været på syre under optagelserne.
U-Turn