Når selv Leo.......

5.0
......... Leverer en go' præstation, kan det ikke gå galt. Jeg skal ærligt indrømme at Leonardo DiCaprio aldrig har været min kop te, men han spiller fantastisk i denne film, og er næsten på højde med Tom Hanks. Men det er Tom Hanks der er højdepunktet i denne film. Hans timing når han aflevere de humoristiske replikker er uovertruffen, og personligt sad jeg og undrede mig over hvordan Leo kunne holde masken, når Hanks startede sit "show". Christopher Walken spiller også fantastisk, og man føler virkelig med ham, når alt går galt for ham.

Jeg havde heller ikke forventet mig meget af filmen, da traileren ikke fik den til at virke lovende. Jeg forventede virkelig det værste lort, men der gik ikke lang tid før jeg grinte igennem, sammen med resten af salen, selvom historien i sig selv er alvorlig. Men den er fortalt med et glimt i øjet, og det er det den vinder på, plus de fabeltagtige skuespilspræstationer.

Det er også rart at se at Spielberg kan lave en "lille" film, uden brug af for mange lyd og visuelle effekter. Uden at træde alt for mange af Scopes brugere over tæerne, vil jeg mene at denne perle er Spielberg's bedste film!!!
Catch Me If You Can