Uinteressante hjerteknusere...

2.0
Fjollet produktion, der i starten indfrier løfter om en småsort komedie, men til slut ender med at falde under den romantiske film i samme genre.

Faktisk ikke særlig morsom, på trods af en kompetent rollebesætning i form af ældre stjerner Gene Hackman og Sigourney Weaver, den bløde mellemvare, Ray Liotta - og relativ nye ansigter, Jennifer Love Hewitt og Jason Lee.

Især en meget overspillende Ray Liotta falder helt igennem som en kikset figur, hvorimod en af overspillets mestre, Jason Lee, er overraskende tilbageholdende i hans karakter.
Sigourney Weaver er forholdsvis middelmådig, imens Gene Hackman redder filmen som det absolutte mest morsomme islæt. Og så er der naturligvis Jennifer Love Hewitt, hvis meget fremhævede kurver vil vække begejstning ved enhver fan ( dog muligvis mest mandlige tilhængere ) af den amerikanske ungmø.

Filmen er instrueret af David Mirkin, der mest har fumlet rundt i tv-verden, bl.a. med den underholdende animerede serie "The Simpsons". Dertil har han også siddet i instruktørstolen på den rædsomme "Romy And Michele´s High School Reunion".

Alt i alt en film under middel, men vil muligvis stå fint alene som søndagsunderholdning, hvis man lige er i det humør.
Heartbreakers