Solid Thriller......

4.0
Mitch Leary (John Malkovich) er en klog, iskold og rolig morder, og på hans liste står der ikke mindre end en præsident......Secret agent Frank (Clint Eastwood) tager kampen op, men forgæves. For hvordan stopper man en lejemorder, der hele tiden skifter identitet? Mitch efterlader ingen spor.

John Malkovich spiller ganske glimrende, og Clint og Rene gør det som altid rigtigt godt. Men uden tvivl, Malkovich stjæler billedet i denne film.

Filmen kan minde lidt om "The Jackal", altså på den måde, at fremgangsmåden og motivet kan minde lidt om filmen "Sjakalen", men denne film kan dog slet slet ikke hamle op med "Sjakalen", selvom det sikkert har været hensigten fra Wolfgang Petersen......"Lige på kornet" er endda også inspireret lidt af filmen "Sjakalen", altså den gamle udgave. Men nu kunne jeg bedre lide den nye udgave af "Sjakalen" med Bruce Willis, men det er en helt anden snak.

Tyske Wolfgang Petersen har ikke lavet såååå mange film, men dem han har lavet, har han haft pænt stor succes med. Film som "The Perfect storm" og "Air force one" er nok de film der vil huskes fra Petersen.
Lige på kornet