Stærk titel, svag film.

2.0
Al Capone (De Niro) Styrer begivenhederne med hans bad-ass-attitude, i hvert fald er det da forsøgt fra hans side, og ingen tør at komme han på tværs. Han har et rigtigt gangster look, men han virker langt fra skræmmende og troværdig.

En rimelig lang og kedelig forestilling, og handlingen virker lidt forvirrende. (Ifølge mig) Scenerne hopper fra sted til sted, det ene øjeblik er man et sted, og det andet øjeblik havner man et andet sted, hvor man ikke aner, hvorfor man er der.....som sagt lidt forvirrende.

Sean Connery overspiller/overdriver lille smule hans rolle, men i nogle scener kan man virkelig se, hvilken fremragende skuespiller han virkelig er. Robert De Niro nærmer sig sin pinligste rolle efter min mening. Han virker utroværdig, han er slet ikke til at tage seriøs.

Desuden spiller Kevin Costner fremragende, og han holder filmen i live. Han virker ganske enkelt rolig, troværdig, og sympatisk. Stor rolle af ham må jeg sige.

Actionscenerne virker lidt latterlige, efter den sidste scene i filmen, hvor Kevin skyder en hel del ned i slowmotion, hvor den der barnevogn ruller ned ad trapperne, og de skyder stadigt i slowmotion, men de undgår at ramme det lille barn.

Den anden latterlig scene er, da de dræber Sean Connery med et maskinegevær, hvor de affyrer ca. 300 skud, og Connery formår alligevel at holde sig i live......hmmmm. Der var nogle fejl jeg fandt frem til, men det var nu heller ikke så meget pga de scener jeg fandt filmen særdeles dårlig. Den fangede bare ikke mig.

Den film jeg specielt vil huske fra Brian De Palma er "Mission: Impossible".
De uovervindelige