bodilprisen 2003!

5.0
lidt filmsnak!
Årests bedste film "elsker dig for evigt", men hvordan bliver det også årets bedste film pga. af hovedrolleindehaveren eks. Mads Mikkelsen, hvor det så bleve hovedrolleindhaveren i filmen "at kende sandheden" som jo var en stor film for især Niels Malmrose og årets mandlige skuespiller var så hovedskuesspilleren i denne "selvoptagede film" en skuespiller som sjældent ses...

hvor mange danske film var der at nominere fra året 2002? Mon ikke det handler om jantelov som Paprika også viste ved to priser hun modtog at hun i alt beskedenhed så det som "pinligt", hun spiller jo flot og godt i sine skuespiller præstationer.

hvor er der fornyelse ellers inden for skuespillerpræstationer hvor andre skuespillere kan komme til.
Eks. filminstruktør Søren Kragh Jakobsen er igang med endnu en ny film hvor skuespiller Iben Hjele er en af hovedpersonene.. vil det ikke være godt med lidt fornyelse, er det ikke noget med hiraki inden for filmbranchen...og en "krukke" er Iben Hjele blevet især efter hendes rolle i Langt fra Las Vegas.. i hendes væremåde er det ikke lidt tidligt at blive krukket, det har Githa Nørby og andre tiligere/nuværende store skuespillere aldrig været, men mere stolt af deres fag og at de kan lide deres fag og at spille skuespil !
Elsker dig for evigt