Fugitive....

5.0
Harrison Ford ses i en eksplosiv rolle, hvor han prøver bravt at bevise sin uskyld. Han bliver beskyldt for et mord han ikke kender til. Filmens indledning er så fremragende, men det er absolut set derefter - mange gange. Filmens indledning fanger en totalt, fordi den er så skræmmende og intenst, at man bliver nærmest tvunget til at følge med i resten af filmen, fordi den indledning påvirker en totalt.

Men Ford tager selvfølgelig kampen op, og prøver at flygte og overleve, og ikke mindst finde den der står bag ved mordet på hans kone.

Tempoet og underholdningen er der ikke meget at klage over, da tempoet er så højt oppe, at den næsten ikke kan være højere. Intensitet og spænding findes der så sandelig også.

Harrison Ford spiller noget af det bedste jeg har set, og Tommy Lees Jones gør det også utroligt godt. Der er ikke så meget at klage over skuespillet, men kun nyde det så længe det varer.

The Fugitive efterfølges af "U.S. Marshals" som er fuldstændig bygget op på samme måde. Så jeg ser ikke rigtig det store forskelle mellem de to film. Selvfølgelig vil "The Fugitive" være den der vil huskes, måske endda en klassiker, men for mig var de begge fede på hver sin måde. "U.S. Marshals" har Wesley Snipes med denne gang, mens Tommy Lee Jones stadig fortsætter sit arbejde som den hård/seriøse Marshal. Han kan sit kram.

Hvis jeg skal beskrive de to film, så har "The Fugitive" mere stil og klasse over sig, fordi den kom altså først, og sådan er det. "U.S. Marshals" er lidt mere til den yngre generation, sagt på en anden måde, at mange husker vel Wesley Snipes fra "Blade" osv, og derfor falder MÅSKE kvaliteten for nogle folk, når man sammenligner "The Fugitive" og "U.S. Marshals". Måske tager jeg fejl, men det er det jeg føler. Så for MIG er der ikke den store forskelle, undtagen at "The Fugitive" kom først - mere er der ikke.
Flygtningen