skuffende

2.0
For at en science fiction-film skal virke for mig, skal der være en vis del 'realisme', og det har Signs overhovedet ikke. Rumvæsenerne, der ligner mennesker i pjaltede grønne kostumer, er åbenbart så svage, at de ikke kan gennembryde en tynd spisekammerdør.

Her har de rejst milliarder af lysår i sofistikerede rumskibe og så lander de på jorden for at slå fem-seks milliarder mennesker ihjel med deres bare hænder (som ikke er særlig stærke). Det er sgu for tyndt. Efter et par timers forsøg opgiver de deres forehavende, da de vistnok bliver skræmt af nogle mennesker (filmen er ikke så specifik om dette) og vupti, så står menuen på et par milliarder års hjemrejse.

De jeg i sin tid så traileren, tænkte jeg, at det var et tyndt forsøg på at ride med på korncirkel-hypen. Men siden filmen var lavet af Shyamalan, havde jeg regnet med, at der var mere og andet end dette i filmen. Det var der ikke.

Vinklen med at Mel Gibsons karakter er tidligere præst, der har afsvoret sin tro, da hans kone døde i en meningsløs trafikulykke, har jeg også set mange gange før. Tyndt!
Signs