Sådan!

6.0
Kanon film. Så den i biffen sammen md nogle af mine venner, og til dem af jer der siger den ikke er uhyggelig skulle i måske prøve at koncentrere jer om filmen, istedet for at snakke fordi i allerede er ved at pisse i bukserne... Hold koncentrationen (og gyset) oppe!

Så er der en kommentar om ånden i glasset...
Jeg synes også selv at der snart var for meget okkult med, men hvis man nu ser på filmen, dens budskab og handlingen, og tænker på at dens hensigt altså ikke er at få os til at lege ånden i glasset, eller tro på at det kan lade sig gøre, så holder det!

Så er der mange kommentarer om unaturlige og dårlige replikker, samt elendigt skuespil.
Hvad er det for noget?
Kristian Leth og Laura Christensen spiller formiddabelt. Sidstnævnte smider måske trøjen et par gange for meget, hvilket for en til at miste koncentrationen (:D), og se meget mere kritisk på filmen. Tuva Novotny spiller også rigtigt godt, men er desværre blevet flettet ind i historien på en næsten absurd måde.

Selve historien, er egentlig heller ikke fantastisk, men ny og spændende. Og til jer der siger "I Know What You Did Last Summer", så tror jeg ikke Carsten Myllerup eller for den sags skyld Rasmus Heisterberg har set eller tænkt sønderligt meget på denne, da de har skruet plottet sammen. Historien liger op ad, men går en helt anden vej rundt om emnet. Istedet for at starte med at køre nogen ned, og "åh-nej-hvad-skal-vi-gøre", får vi spænding, som så til sidst udmunder i at de har kørt nogen ned. En sidekommentar: Fantastisk godt skuespil ved scenen, hvor de kører den lille pige Malin ned.

Alt i alt, en fed film, med alt hvad det indebærer af gys, spænding, kærlighed og nederlag (og Laura Christensen :D)

PS: Platte teenage-/pubertetsproblemer, er der nogen der siger.
Er filmen ikke lavet til unge???
Det er muligt dem der har skrevet det ikke ville se det, men det vil de unge gerne, som vi også tydeligt kan se på anmeldelserne.
Midsommer