Så I det? Nej, vel....

3.0
Rachel Keller er på sporet af noget. Noget meget mystisk. Pludseligt bliver hende mand og søn også involveret i mysteriet. Alle tre ser et videobånd, hvor båndet viser en hel massere tegn og ledetråd til hele mysteriet, men det hjælper dem desværre ikke. Hvad sker der?

Historien til "The ring" kunne minde lidt om filmen "Mothman", men hvis man synes, at "Mothman" var underlig, så har man ikke set denne her. Historien er meget kompliceret og underlig, at det bliver svært at tage seriøs, i modsætning til netop filmen "Mothman", hvor der var mening og budskab i filmen. The ring har ikke rigtigt et konkret budskab/hensigt, men mere en opdigtet og urealistisk historie, som man sagtens kunne koble hjernen fra, og se den som en ren gyser. Og det var ikke det jeg forventede. Jeg forventede lidt mere logik og sammenhæng i historien.

Men filmen er en sand gyser, som får håret til at rejse sig om ikke andet. Chokeffekter på stribe, og man sidder bare og bider negler i en ellers halv tom biograf mandag aften. Det var sgu uhyggeligt.
The Ring