Hvor Blev De Af?

3.0
Den ondsindet Kong Louis (DiCaprio) har en hemmelig tvillingebror (DiCaprio), som lever en kummerlig tilværelse i en fængsel, iført en jernmaske. De aldrende musketerer planlægger at bytte kongen ud med sin bror, så Frankrig kan få en retfærdig og god leder.

Sikken en rolleliste der er at finde her, flere af de mest respekterede skuespillere der findes er med, og sikken en skuffelse.

DiCaprio kan ikke overbevise som den onde Kong Louis, men gør det lidt bedre som den milde bror, men ikke meget. Depardieu, engang udråbt til verdens bedste skuespiller, er krukket og umorsom i rollen som Porthos og virker mere som han er ved at forberede sig til rollen som Obelix, han spiller rædselsfuldt. Byrne er kedelig alvorsfuld som D’Artagnan og Irons en ligegyldighed som Aramis. Malkovich er måske en meget amerikansk Athos, men er den eneste der spiller lidt overbevisende i rollen.

Men det skal også siges, at de ellers berømmede skuespillere har nogle ofte dårlige replikker at kæmpe med, replikker som i flere scener bliver for rørstrømsk, patosfyldte og forsimplede.

Filmens største lyspunkt, er de ofte udemærket actionscener, som der ifølge mig dog skulle have været nogle flere af, men det er dem der trækker gennemsnittet op i dette eventyr, som ikke er eventyrligt nok i en ellers god ide af en historie, bygget på Dumas ofte filmatiseret roman.
Manden med jernmasken