Uforudsigelig - men flot lavet

3.0
Hvis man vil lave en Sci Fi film som snerper lidt af "reality" så slår man, ihvertfald med minority report, lidt for store brød op !

Historien går på at ude i fremtiden kan man mere el. mindre forudse mord - så derfor kommer Cruise og Co. dampende på Deres luftcykler og arrestere "mutter" el. "fatter" lige inden lagkage kniven bliver brugt til andet end kagemanden.

Måden man finder disse "måske" mordere er et såkalt orakel, som er 3 afklædte unge mennesker som ligger og daser i en jacuzzi lignende mosekonebryg. Desvære viser det sig at det også kan lade sig gøre at omgå denne orakel trojka.

På en måde er det flaterende for Scandinavisk film at Max von Sydow er i direkte modspil med en superstjerne som Cruise, men det er nok mere gyldne dollartegn end gyldne palmer som har været Max's bevæggrunde.

Jo gu er den da flot lavet og handlingen er da god, skuespillerne er da også pisse prof. Men hvis jeg vil se en Sci-Fi går jeg sgu ind og ser Star-Wars el. en trekkie film det kan godt være det ikke er troværdigt, men det skal det heller ikke være, det er så langt ude i fremtiden at man ikke ved bæh el buh.

Det svære ved film som Minority Report er at de SKAL være rimelige troværdige og det er den ihvertfald ikke - så hellere Vanilla Sky den kan jeg bedere æde.
Minority Report